- Opis
- Makaron Agnesi produkowany jest z pszenicy durum, używając w największej ilości odmiany Kronos. To wyjątkowa pszenica, która charakteryzuje się łagodnym smakiem złotym kolorem, wysokim stopniem zawartości białka. Semolina jest mieszana we własnym młynie. Jedyna w swoim rodzaju receptura, doświadczenie Agnesi, powolne suszenie jak nakazuje tradycja (15 godzin powolnego suszenia dla Spaghetti Agnesi), wszystko to jest fundamentalne dla zatrzymania wartości odżywczych, pełnego i bogatego smaku pszenicy i odpowiedniej sprężystości w gotowaniu.
- Składniki
- Mąka z pszenicy twardej durum, woda
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
359 Kcal
1521 kJ
18% -
Tłuszcze
1,5 g
2,1% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,5 g
2,5% -
Węglowodany
7,2 g
2,8% -
Cukier
2,5 g
2,8% -
Białka
13 g
26% -
Sól
0,01 g
0,4%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 500
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.