- Opis
- Produkowana z wysokiej jakości mleka i przy użyciu technologii charakterystycznej dla produkcji włoskiej mozzarelli do pizzy.
- Składniki
- mleko pasteryzowane, skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
- Producent
- Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo www.arla.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze +2 - +8 C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni. Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
301 Kcal
1254 kJ
15% -
Tłuszcze
21 g
30% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
13 g
65% -
Węglowodany
3,2 g
1,2% -
Cukier
1 g
1,1% -
Białka
24 g
48% -
Sól
1,4 g
58,3%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 220
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.