- Opis
- Makaron 4-jajeczny gniazda nitki.
- Dodatkowe informacje
- Opakowanie zawiera 4 porcje.
- Składniki
- Mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajeczna (18%), przyprawa - kurkuma.
- Instrukcja użycia
- Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia 1. Zagotuj 1 l wody z 2 g soli. 2. Wsyp 100 g makaronu. Zamieszaj i gotuj w zależności od preferencji ok. 6-8 minut. 3. Odcedź i przelej zimną wodą. Smacznego!
- Producent
- AS BABUNI Sp. z o.o., 21-025 Niemce, ul. Różana 37
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze otoczenia. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
363 Kcal
1540 kJ
18,2% -
Tłuszcze
2,4 g
3,4% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,9 g
4,5% -
Węglowodany
70,9 g
27,3% -
Cukier
3,4 g
3,8% -
Białka
13 g
26% -
Sól
0,06 g
2,5%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 400
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.