- Opis
- Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.
- Składniki
- woda, ryż 30%
- Producent
- Beagley Copperman, Grzecznarowskiego 2, 26-600 Radom, www.beagleycopperman.com
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu miesiąca. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 18°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
15 Kcal
63 kJ
0,8% -
Tłuszcze
0 g
0% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
0% -
Węglowodany
0,35 g
0,1% -
Cukier
0,2 g
0,2% -
Białka
0,2 g
0,4% -
Sól
0,18 g
7,5%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 150
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.