- Opis
- Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew używana w Japonii do przyrządzania sushi w hosomakach, futomakach, urumakach, jako jeden ze składników. Idealnie komponuje się z łososiem, krewetkami, jak i awokado. Polecana również do wykorzystania w tradycyjnej kuchni, jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku.
- Dodatkowe informacje
- Zawiera substancje słodzące, siarczyny, źródło fenyloalaniny.
- Składniki
- rzodkiew 85%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, substancje konserwujące: sorbinian potasu, pirosiarczyn sodu, substancje słodzące: sacharyna, acesulfam K, aspartam, barwnik: ryboflawina.
- Producent
- Beagley Copperman, Grzecznarowskiego 2, 26-600 Radom, www.beagleycopperman.com
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie odlewać zalewy. Spożyć w ciągu miesiąca. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 18°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
16,2 Kcal
64 kJ
0,8% -
Tłuszcze
0 g
0% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
0% -
Węglowodany
83,5 g
32,1% -
Cukier
0,3 g
0,3% -
Białka
0,3 g
0,6% -
Sól
2 g
83,3%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 350
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.