- Opis
- Bakoma Jogurt naturalny gęsty 150 g
- Składniki
- mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
- Producent
- BAKOMA Sp. z o.o., ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C. Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 6°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
58 Kcal
243 kJ
2,9% -
Tłuszcze
2,8 g
4% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
2 g
10% -
Węglowodany
4,9 g
1,9% -
Cukier
4,9 g
5,4% -
Białka
3,3 g
6,6% -
Sól
0,11 g
4,6%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 150
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.