- Opis
- Jogurt na bazie MLEKA koziego pełnego, pasteryzowanego BIO, zawiera żywe kultury bakterii, bifidobakterium.
- Składniki
- MLEKO kozie pełne pasteryzowane BIO, żywe kultury bakterii, bifidobakterium.
- Producent
- Eko-wital Sp. z o.o. Staniewicka 5, 03-310 Warszawa
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od +1 do +8 st. C. Zakres temperatury przechowywania: od 1°C do 8°C.
Wartości odżywcze (100 g/ml)
Wartość energetyczna | 302,00 kJ / 72,00 Kcal |
Tłuszcze | 4,40 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 2,60 g |
Węglowodany | 4,30 g |
Cukier | 2,90 g |
Białka | 3,90 g |
Sól | 0,10 g |
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 125
- Znak towarowy:
- ANDECHSER
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.