- Opis
- Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni.
- Składniki
- mleko pasteryzowane śmietanka (z mleka) sól kultury bakterii kwasu mlekowego enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna kultury pleśniowe
- Producent
- Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni. Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
431 Kcal
1779 kJ
21,6% -
Tłuszcze
42 g
60% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
27 g
135% -
Węglowodany
0,5 g
0,2% -
Cukier
0,5 g
0,6% -
Białka
13 g
26% -
Sól
1,6 g
66,7%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 150
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.