- Opis
- Kasza mazurska powstaje z jęczmienia. Ziarna w czasie produkcji są obłuszczane, krojone i zaokrąglane stąd często nazywane są perełkami. Kasza ta doskonale sprawdza się jako składnik krupniku oraz farsz do warzyw. Wyśmienicie smakuje również jako dodatek do dan mięsnych i sosów.
- Składniki
- Kasza jęczmienna mazurska
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Zakres temperatury przechowywania: od 15°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
326 Kcal
1379 kJ
16,3% -
Tłuszcze
0,6 g
0,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,2 g
1% -
Węglowodany
65 g
25% -
Cukier
1,9 g
2,1% -
Białka
11 g
22% -
Sól
0,03 g
1,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 1000
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.