- Składniki
- Ryż do risotto
- Instrukcja użycia
- Gotować(Od temperatury otoczenia): Wsypać saszetkę ryżu na patelnię z rozgrzanym tłuszczem i mieszać aż się zeszkli, Dolać ok, 2 szklanki bulionu i gotować aż do momentu wchłonięcia,
- Producent
- Cenos Sp, z o,o, ul, Gen, Sikorskiego 22 62-300 Września www,cenos,pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym miejscu, Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
341 Kcal
1449 kJ
17% -
Tłuszcze
0,2 g
0,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,1 g
0,5% -
Węglowodany
77 g
29,6% -
Białka
7,4 g
14,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 300
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.