- Opis
- Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana.
- Dodatkowe informacje
- Kraj pochodzenia - Polska
- Składniki
- woda, rozdrobniony łosoś (Salmo salar)* 26%, koncentrat pomidorowy, ryż, cebula, olej rzepakowy, sól, cukier, ocet spirytusowy, przyprawy, mąka pszenna, ekstrakt z papryki, *Metoda produkcji - hodowla; kraj pochodzenia: A - Norwegia lub B - Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
- Producent
- Dega Spółka Akcyjna Karnieszewice 5 76-004 Sianów
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od 0 C do +25 C. Zakres temperatury przechowywania: od 0°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
186 Kcal
773 kJ
9,3% -
Tłuszcze
13 g
18,6% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
2,2 g
11% -
Węglowodany
12 g
4,6% -
Cukier
3,8 g
4,2% -
Białka
4,8 g
9,6% -
Sól
1,4 g
58,3%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 135
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.