- Opis
- Paprykarz z łososia. Konserwa sterylizowana.
- Składniki
- Składniki – woda – mechanicznie odkostniony łosoś 26% (Salmo salar)* – koncentrat pomidorowy – ryż – olej roślinny rzepakowy – cebula – sól – cukier – ocet spirytusowy – przyprawy – mąka pszenna – *Metoda produkcji – hodowla kraj pochodzenia: A-Norwegia B-Szkocja – wskazane jako ostatnia litera w numerze partii.
- Producent
- Dega Spółka Akcyjna Karnieszewice 5 76-004 Sianów
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od 0 C do +25 C. Zakres temperatury przechowywania: od 0°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
166 Kcal
695 kJ
8,3% -
Tłuszcze
9,3 g
13,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
1,6 g
8% -
Węglowodany
12 g
4,6% -
Cukier
1,6 g
1,8% -
Białka
6,7 g
13,4% -
Sól
1,3 g
54,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 135
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.