- Opis
- Ser twardy podpuszczkowy dojrzewający, płatki.
- Składniki
- Składniki mleko sól bakterie fermentacji mlekowej (zawierają laktozę (z mleka)) podpuszczka mikrobiologiczna
- Producent
- AB Zemaitijos Pienas, ul. Sedos 35, 87101 Telšiai Litwa info@zpienas.lt Telefon 8-444-22201 www.dziugashouse.pl
- Warunki przechowywania
- Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni przed datą "najlepiej spożyć przed ". Przechowywać w temperaturze od 0 C do +6 C Zakres temperatury przechowywania: od 0°C do 6°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
357 Kcal
1494 kJ
17,8% -
Tłuszcze
25 g
35,7% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
18 g
90% -
Węglowodany
0 g
0% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
33 g
66% -
Sól
2 g
83,3%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 100
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.