- Dodatkowe informacje
- Kraj pochodzenia Irlandia. Pakowano w atmosferze ochronnej.
- Składniki
- Składniki pasteryzowane MLEKO sól kultury bakterii kwasu mlekowego podpuszczka mikrobiologiczna barwnik: annato Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 48%
- Producent
- EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K., ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze: +1 C - +8 C Zakres temperatury przechowywania: od 1°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
390 Kcal
1650 kJ
19,5% -
Tłuszcze
32 g
45,7% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
20 g
100% -
Węglowodany
0 g
0% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
26 g
52% -
Sól
1,9 g
79,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 200
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.