- Opis
- Paluszki rybne w złotej, chrupiącej panierce, podsmażane. Produkt głęboko mrożony, 100% naturalnego smaku - bez wzmacniaczy smaku, bez barwników, bez aromatów
- Instrukcja użycia
- Piec w piekarniku - Od postaci zamrożonej Nasza rekomendacja Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożone paluszki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 13 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 11 minut). Smażyć w płytkim tłuszczu - Od postaci zamrożonej Patelnia: Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone paluszki smaż na średnim ogniu przez 6 minut, od czasu do czasu przewracając.
- Producent
- FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz
- Warunki przechowywania
- Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk z boku kartonika Zakres temperatury przechowywania: od -18°C do -18°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
182 Kcal
764 kJ
9,1% -
Tłuszcze
8,3 g
11,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
1 g
5% -
Węglowodany
14 g
5,4% -
Cukier
0,8 g
0,9% -
Białka
13 g
26% -
Sól
0,94 g
39,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 300
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.