- Opis
- Chleb litewski żytni ze słonecznikiem borodiński. Produkt pasteryzowany.
- Dodatkowe informacje
- Chleb dzięki pasteryzacji, czyli specjalnemu procesowi podwójnego wypieku i pakowania, posiadają długi termin przydatności. Atmosfera ochronna sprawia, że zostaje spowolniony rozwój mikrobiologii odpowiedzialnej za starzenie się pieczywa, przez co zachowuje ono świeżość przez cały okres przydatności do spożycia.
- Składniki
- Składniki: mąka żytnia 39%, woda, mąka pszenna, pestki słonecznika 9%, pestki dyni 4,5%, pszenica, cukier, słód żytni 3%, rafinowany syrop cukrowy, sól, drożdże, gluten pszenny. Proukt może zawierać: mleko, jaja, orzeszki ziemne, orzechy, sezam.
- Instrukcja użycia
- Produkt gotowy do spożycia
- Producent
- Nickal ul. Marywilska 26, 03-228 Warszawa tel./fax: +48 22 612 68 77 info@nickal.pl www.nickal.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze otoczenia Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 300
- Dane kontaktowe dostawcy:
- Arkadiusz Ludorf Key Account Manager tel. 575 400 723 e-mail: aludorf@nickal.pl www.nickal.pl
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.