- Opis
- Goat Farm Ser kozi to produkt plastrowany, idealnie nadaje się bezpośrednio na kanapki lub deskę wędlin i serów, a także szwedzki stół. Produkowany z pasteryzowanego mleka koziego. Po ser kozi powinien sięgać każdy niezależnie od wieku. Według przeprowadzonych badań ten rodzaj sera może mieć zbawienny wpływ na takie schorzenia i choroby jak: anemia, egzema, ostry katar żołądka i jelit, schorzenia wątroby, oskrzeli i płuc, astma.
- Dodatkowe informacje
- W Polsce konsumenci coraz częściej sięgają po ser kozi i staje się on coraz bardziej popularny, jednak dopiero powoli odkrywamy jego właściwości i decydujemy się po niego sięgać. Prym w produkcji oraz spożywaniu sera koziego wiedzie oczywiście Francja.
- Składniki
- pasteryzowane mleko kozie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna
- Producent
- ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze: +1 C - +8 C Zakres temperatury przechowywania: od 1°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
384 Kcal
1589 kJ
19,2% -
Tłuszcze
31 g
44,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
21 g
105% -
Węglowodany
0 g
0% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
23 g
46% -
Sól
1,7 g
70,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 100
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.