- Opis
- Lody Grycan Bakaliowe tworzone są wyłącznie z naturalnych składników z dbałością o najdrobniejsze szczegóły, w oparciu o tradycyjną recepturę udoskonalaną przez pokolenia rodziny cukierników. Do ich produkcji użyto ręcznie selekcjonowanych i przygotowywanych wyśmienitych bakalii: pysznych fig, rodzynków oraz włoskich i arachidowych orzechów. Dzięki temu możesz poczuć swój ulubiony, wyjątkowy smak o każdej porze dnia i roku - zawsze, kiedy masz ochotę na coś naprawdę pysznego!
- Składniki
- Składniki : śmietana kremówka, woda, cukier, bakalie - 11% (rodzynki, figi, orzechy włoskie, orzeszki arachidowe), odtłuszczone mleko w proszku, ziemniaczany syrop glukozowy, tłuszcz kokosowy, żółtka jaj, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar), aromat, sól
- Producent
- Lodziarnie Firmowe Sp. z o.o. sp.k. Kwitnącej Wiśni 2 05-462 Majdan online@sklep.grycan.pl 784 003 762 pn-pt 9-20, sob 9-14
- Warunki przechowywania
- Temperatura przechowywania nie wyższa niż -18 C. Nie zamrażać powtórnie. Zakres temperatury przechowywania: od -18°C do -18°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
273 Kcal
1139 kJ
13,6% -
Tłuszcze
14,9 g
21,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
8,9 g
44,5% -
Węglowodany
29,3 g
11,3% -
Cukier
24,2 g
26,9% -
Białka
1 g
2% -
Sól
0,16 g
6,7%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 500
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.