- Opis
- Kandyzowane kłącze imbiru
- Składniki
- imbir 51 %, cukier, substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu.
- Producent
- Wyględy, ul. Srołeczna 26, 05-083 Zaborów. Zakład produkcyjny: Brochów 119, 05-088 Brochów. Producent: HELIO S.A.
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 18°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
360 Kcal
1529 kJ
18% -
Tłuszcze
0 g
0% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
0% -
Węglowodany
89 g
34,2% -
Cukier
74 g
82,2% -
Białka
0 g
0% -
Sól
0,35 g
14,6%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 100
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.