- Opis
- Figi suszone
- Dodatkowe informacje
- Wytrącenie się nalotu cukrowego na powierzchni owoców jest zjawiskiem naturalnym, typowym dla fig suszonych. Figi suszone są naturalnym, bogatym źródłem błonnika pokarmowego. W 100 g produktu jest 13 g błonnika.
- Składniki
- figi suszone
- Producent
- Wyględy, ul. Srołeczna 26, 05-083 Zaborów. Zakład produkcyjny: Brochów 119, 05-088 Brochów. Producent: HELIO S.A.
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 18°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
311 Kcal
1316 kJ
15,6% -
Tłuszcze
1,2 g
1,7% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,2 g
1% -
Węglowodany
65 g
25% -
Cukier
65 g
72,2% -
Białka
3,6 g
7,2% -
Sól
0,11 g
4,6%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 150
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.