- Opis
- kandyzowane skórki pomarańczowe
- Składniki
- skórki pomarańczowe 58 %, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
- Dodatki do żywności
- E330
- Producent
- HELIO S.A., Wyględy, ul. Stołeczna 26, 05-083 Zaborów
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
314 Kcal
1332 kJ
15,7% -
Tłuszcze
0 g
0% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
0% -
Węglowodany
76 g
29,2% -
Cukier
70 g
77,8% -
Białka
0 g
0% -
Sól
0,4 g
16,7%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 100
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.