- Opis
- Ser solankowy w kawałku.
- Składniki
- mleko krowie pasteryzowane sól kultury bakterii podpuszczka mikrobiologiczna Zawiera mleko.
- Producent
- Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temp. od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
279 Kcal
1155 kJ
14% -
Tłuszcze
24 g
34,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
16 g
80% -
Węglowodany
0,7 g
0,3% -
Cukier
0,7 g
0,8% -
Białka
15 g
30% -
Sól
3 g
125%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 180
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.