- Opis
- Kasza jaglana
- Składniki
- Kasza jaglana zprosa.
- Instrukcja użycia
- Kaszę wypłukać w dużej ilości wody. Następnie wsypać ją do wrzącej wody i gotować ok. 15 minut na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Wodę można osolić do smaku. Gdy kasza będzie miękka, odcedzić ją. Proporcja wody do kaszy powinna wynosić 1:2.
- Producent
- Firma Handlowo – Usługowa KONPACK Jacek Sobczyński ul, Gosławicka 1, 62-510 Konin
- Warunki przechowywania
- W suchym i przewiewnym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
350 Kcal
1483 kJ
17,5% -
Tłuszcze
2,2 g
3,1% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,2 g
1% -
Węglowodany
70 g
26,9% -
Białka
11 g
22%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 400
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.