- Opis
- Typy kulinarne ziemniaków: A - sałatkowe o nierozpadającym się po gotowaniu, zwięzłym miąższu. Idealne na sałatki, do przysmażenia oraz dla wszystkich, którzy lubią ziemniaki z wody zachowujące kształt, B -wszechstronnie użytkowe o miąższu lekko rozsypującym się po gotowaniu. Polecane do bezpośredniego spożycia, przede wszystkim na zupy, zapiekanki, placki ziemniaczane oraz frytki, C - mączyste o suchym, rozsypującym się miąższu. Szczególnie przydatne do przygotowywania zawiesistych zup, sosów, ciasta ziemniaczanego. Doskonałe na placki, pyzy, kluski śląskie, kopytka lub puree.
- Producent
- BUGAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ BUGAJ ZAKRZEWSKI 5 97-512 KODRĄB
- Warunki przechowywania
- Przechowywać wsuchym, chłodnym iciemnym miejscu, Zakres temperatury przechowywania: od 7°C do 10°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 1500
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.