- Opis
- Żurawina do mięs i serów
- Składniki
- Składniki: żurawina 49% cukier woda skrobia modyfikowana przeciwutleniacz – kwas askorbinowy
- Producent
- Przetwórnia Owoców i Warzyw Robert Kowalkowski ul. Poznańska 8, 14-260 Lubawa
- Warunki przechowywania
- Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
131 Kcal
556 kJ
6,6% -
Tłuszcze
0 g
0% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
0% -
Węglowodany
31 g
11,9% -
Cukier
31 g
34,4% -
Białka
0 g
0% -
Sól
0,02 g
0,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 190
- Dane kontaktowe dostawcy:
- Stokrotka Sp. z o. o. ul. Projektowa 1, 20-209 Lublin
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.