- Opis
- Jogurt naturalny typu greckiego
- Składniki
- Śmietanka pasteryzowana (z mleka) odtłuszczone mleko w proszku białka mleka żywe kultury bakterii jogurtowych,
- Producent
- Zakład Mleczarski Figand Sp, J Leszek Figarski i wspólnicy KOL, WAWRZYSZÓW 29 26-625 WOLANÓW
- Warunki przechowywania
- 2 C do 8 C Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
123 Kcal
509 kJ
6,2% -
Tłuszcze
10 g
14,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
6 g
30% -
Węglowodany
4,9 g
1,9% -
Cukier
4,2 g
4,7% -
Białka
3,3 g
6,6% -
Sól
0,1 g
4,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 400
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.