- Opis
- Ocet ryżowy - delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna przyprawa stosowana jest najczęściej do sushi. Nadaje ryżowi oryginalnego smaku. Używany również do dań z ryżu oraz orientalnych sałatek.
- Składniki
- woda, ryż 30 %
- Instrukcja użycia
- Znakomicie łączy się z innymi składnikami np. z sosem sojowym, imbirem a także olejem sezamowym. Nadaje im charakterystyczny zapach i smak.
- Producent
- De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 625
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.