- Opis
- Papier ryżowy jest niezbędnym składnikiem wielu potraw kuchni azjatyckiej, szczególnie chińskiej, tajskiej i wietnamskiej. Sporządzony z mąki ryżowej, wody i soli, jest naturalny i pożywny. Odpowiedni dla wegan.
- Dodatkowe informacje
- Przygotuj nadzienie z warzyw, mięsa lub owoców morza, aby stworzyć pyszne i oryginalne danie. To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Jest bardzo łatwe w użyciu: wystarczy lekko zwilżyć arkusz wodą, napełnić farszem i już mamy pyszne danie gotowe do spożycia. Po usmażeniu w woku, na głębokim tłuszczu sajgonki stają się złociste i chrupiące.
- Składniki
- mąka ryżowa 60%, mąka z tapioki, sól
- Instrukcja użycia
- Przygotowanie Zwilż wodą papier ryżowy i na środku ułóż wybrane składniki. Złóż brzegi papieru ryżowego do środka zakrywając nadzienie. Zwiń zaczynając od dołu. Tak zawinięty spring rolls jest gotowy do spożycia.
- Producent
- De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w temperaturze pokojowej, w zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 6 miesięcy. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 100
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.