- Opis
- Pasta miso z algami Wakame (5 sztuk).
- Dodatkowe informacje
- Jeden z dwóch najważniejszych składników kuchni japońskiej - aromatyczna pasta z dodatkiem fermentowanej soi, dzięki której przygotujesz nie tylko japońską zupę miso, ale również m.in. sosy i marynaty. Miso - tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni.
- Składniki
- pasta miso 57,7 % (SOJA, woda, słód ryżowy, sól, alkohol etylowy, barwnik: ryboflawiny) woda sól alkohol etylowy TUŃCZYK bonito w proszku algi wakame 0,5 % cukier wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy inozynian disodowy
- Dodatki do żywności
- E621, E631
- Instrukcja użycia
- Saszetkę pasty miso rozpuść w 160 ml wrzącej wody. Dodaj ulubione dodatki, tofu pokrojone w kostkę 1 cm x 1 cm, oraz pokruszony arkusz wakame.
- Producent
- De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze pokojowej. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 75
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.