- Opis
- Twoja kuchnia w ogniu... chili! Sambal to ognista azjatycka pasta. Jego nazwa pochodzi od kamiennego tłuczka i bambusowego moździerza (ulek-ulek), których używano do rozcierania papryki chili z cebulą, orzeszkami ziemnymi i przyprawami - składników sambala
- Składniki
- papryka chilli 85%, sól, regulator kwasowości: kwas octowy, substancja zagęszczająca: guma ksantonowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
- Instrukcja użycia
- Fantastycznie rozwija i zaostrza smak dań. Pięknie dekoruje dzięki drobinom papryczek.
- Producent
- De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 240
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.