- Opis
- Sos do sushi jest jednym z podstawowych składników tego popularnego dania. Przygotowany na bazie octu ryżowego. Ma lekką konsystencję i słomkową barwę.
- Dodatkowe informacje
- Lubimy proste rozwiązania - sos do sushi! Jest jednym z podstawowych składników tego popularnego dania. Przygotowany na bazie octu ryżowego. To właśnie on nadaje ryżowi wyjątkowy smak, który znamy z najlepszych japońskich restauracji. Dodatkowo poprawia jego kleistość. Gotowa kompozycja dodatkowo ułatwia własnoręczne przygotowanie sushi.
- Składniki
- woda, cukier, syrop glukozowy, ryż, sól, naturalne drożdże
- Instrukcja użycia
- Wymieszać 3 łyżeczki sosu na 1 filiżankę ugotowanego, ciepłego ryżu.
- Producent
- De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 200
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.