- Opis
- Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi,
- Składniki
- tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
- Dodatki do żywności
- E330, E621, E296
- Instrukcja użycia
- Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu "Nimono" i potrawach marynowanych "Aemono
- Producent
- De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 100
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.