- Opis
- Ocet winno-jabłkowy 6% kwasowości.
- Dodatkowe informacje
- 100% naturalny do marynat, sosów, dipów na wodzie ze źródeł jurajskich Produkt polski
- Instrukcja użycia
- Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.
- Producent
- ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j. Albertów 69 42-165 Lipie www.jamar.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu. Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady. Zakres temperatury przechowywania: od 0°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 500
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.