- Opis
- Kuchnia Lubelska Jogurt naturalny nadbużański
- Dodatkowe informacje
- Kuchnia Lubelska to kwintesencja Lubelszczyzny. Regionu o wielkim dziedzictwie kulinarnym i naturalnym środowisku. Miejsca, w którym idea smakowania życia jest bardziej prawdziwa niż gdzie indziej na świecie.
- Składniki
- mleko pasteryzowane śmietanka pasteryzowana białka mleka żywe kultury bakterii jogurtowych zawartość tłuszczu 9%
- Producent
- Spółdzielnia Mleczarska BIELUCH w Chełmie 22-100 Chełm, ul, Chemiczna 4 tel,: 82 565 40 93 fax: 82 565 09 14 www,bieluch,eu
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od +4 C do +8 C. Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
110 Kcal
455 kJ
5,5% -
Tłuszcze
9 g
12,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
5,8 g
29% -
Węglowodany
4 g
1,5% -
Cukier
4 g
4,4% -
Białka
3,2 g
6,4% -
Sól
0,1 g
4,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 1000
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.