- Składniki
- Składniki cukier miazga kakaowa preparat pomarańczowy (7%) (puree z pomarańczy [34%], cukier, jabłko, błonnik ananasowy, regulator kwasowości [kwas cytrynowy], substancja żelująca [alginian sodu], stabilizator [fosforany wapnia], aromat) migdały (7%) tłuszcz kakaowy bezwodny tłuszcz mleczny emulgator (lecytyna sojowa) aromaty Czekolada ciemna: Masa kakaowa minimum 48% Tekst dotyczący alergenów Może zawierać orzechy laskowe, mleko,
- Producent
- Lindt & Sprüngli (Poland) Sp, z o,o, ul, Franciszka Klimczaka 1 02-797 Warszawa www,lindt,com
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
526 Kcal
2193 kJ
26,3% -
Tłuszcze
32 g
45,7% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
18 g
90% -
Węglowodany
49 g
18,8% -
Cukier
42 g
46,7% -
Białka
6,7 g
13,4% -
Sól
0,09 g
3,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 100
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.