- Opis
- Pasta kanapkowa jajeczna ze szczypiorkiem Lisner to połączenie wyśmienitego smaku jaj i specjalnie dobieranych przypraw. Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom. Pasta kanapkowa jajeczna Lisner doprawiona jest szczypiorkiem, co dodaje świeżości i oryginalnego smaku. Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu. Wygodny pojemniczek mieści 80 g produktu
- Składniki
- 50% jaja gotowane, olej rzepakowy, woda, cukier, gorczyca mielona, ocet spirytusowy, kurkuma, regulator kwasowości (kwas mlekowy), błonnik pszenny (bezglutenowy), żółtko jaja, chrzan tarty 0,4%, szczypiorek sól, ekstrakt cebuli, substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), ekstrakt papryki
- Instrukcja użycia
- Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
- Producent
- Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k. ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od +2 C do +7 C. Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 7°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
406 Kcal
1676 kJ
20,3% -
Tłuszcze
38,2 g
54,6% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
2,8 g
14% -
Węglowodany
4,5 g
1,7% -
Cukier
3,3 g
3,7% -
Białka
8,2 g
16,4% -
Sól
1,1 g
45,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 80
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.