- Opis
- Makaron 4-jajeczny. Świderki. Jaja z wolnego wybiegu, idealne do zup. Makaron delikatny i smakuje jak z kuchni Twojej Babci.
- Składniki
- Mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu na wolnym wybiegu (17,5%) (4 jaja na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma. Zawiera: Jaja, pszenica. Może zawierać: Soja.
- Instrukcja użycia
- Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia. Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 7-9 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź i przelej zimną wodą.
- Producent
- MW FOOD Sp. z o.o. Sp. k. ul. Chopina 10 34-100 Wadowice
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze otoczenia. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
369 Kcal
1564 kJ
18,4% -
Tłuszcze
2,7 g
3,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
1 g
5% -
Węglowodany
72 g
27,7% -
Cukier
1,2 g
1,3% -
Białka
13 g
26% -
Sól
0,07 g
2,9%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 250
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.