- Opis
- Maluta Jogurt śmietankowy naturalny bez laktozy 220 g
- Dodatkowe informacje
- Tylko 3 składniki bez laktozy* naturalny intensywnie smaczny *Zawartość laktozy
- Składniki
- mleko, śmietanka żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbruecki subsp, bulgaricus
- Producent
- Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul, Warszawska 41 82-100 Nowy Dwór Gdański tel, 55 247 24 61 www,maluta,pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od +4 C do +8 C. Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Tłuszcze
9 g
12,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
5,4 g
27% -
Węglowodany
4 g
1,5% -
Cukier
4 g
4,4% -
Białka
2,8 g
5,6% -
Sól
0,1 g
4,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 220
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.