- Opis
- Czekolada mleczna z mleka alpejskiego (85 %) z białą czekoladą (15 %).
- Dodatkowe informacje
- 20 g = 3 kostki, 5 x 3 kostki = tabliczka.
- Składniki
- Cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, emulgator (lecytyny SOJOWE), pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, aromat. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej z mleka alpejskiego minimum 33 %. Zawiera: orzechy laskowe, mleko, soja. Może zawierać: orzechy, pszenica.
- Producent
- Mondelez Polska sp. z o.o., ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze otoczenia. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
538 Kcal
2246 kJ
26,9% -
Tłuszcze
31 g
44,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
18 g
90% -
Węglowodany
58 g
22,3% -
Cukier
57 g
63,3% -
Białka
6,1 g
12,2% -
Sól
0,27 g
11,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 100
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.