- Opis
- Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z gumowymi żelkami (7%), drażami kakaowymi (6 %) i strzelającymi cukierkami (4 %).
- Dodatkowe informacje
- 10 porcji w opakowaniu. 25 g = 1 porcja (≈ 3 kawałki).
- Składniki
- Cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, odtłuszczone MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, syrop glukozowy, skrobia, emulgatory (lecytyny SOJOWE, lecytyny słonecznikowe), pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje glazurujące (guma arabska, szelak, wosk pszczeli, biały i żółty, wosk carnauba), dwutlenek węgla, laktoza (z MLEKA), pełne MLEKO w proszku, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), barwniki (antocyjany, ryboflawiny, czerwień buraczana, karoteny), olej kokosowy, olej rzepakowy. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej z mleka alpejskiego minimum 33 %. Zawiera: orzechy laskowe, mleko, soja. Może zawierać: orzechy, pszenica.
- Producent
- Mondelez Polska sp. z o.o. ul. Domaniewska 49 02-672 Warszawa
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
516 Kcal
2157 kJ
25,8% -
Tłuszcze
27 g
38,6% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
16 g
80% -
Węglowodany
62 g
23,8% -
Cukier
58 g
64,4% -
Białka
5,5 g
11% -
Sól
0,25 g
10,4%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 250
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.