- Opis
- Kimchi to znacznie więcej niż kiszona sałatka - to dziedzictwo koreańskiej kultury kulinarnej i narodowe danie łączące w sobie wszystkie pięć znanych nam smaków. Zawiera probiotyczne bakterie kwasu mlekowego z rodziny Lactobacillus. Przygotowujemy je według oryginalnej receptury wyłącznie ze świeżych warzyw, a najważniejszym dodatkiem są oryginalne, koreańskiej przyprawy. Jest świetna zarówno prosta ze słoika jak i dodatek do przyrządzania dań: zupy, burgera, ryżu, makaronu, jako dodatek we wrapie, naleśniku, świetna do jajek.
- Składniki
- kapusta pekińska, biała rzepa, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos rybny, cukier, sól.
- Producent
- Eko-wital Sp. z o.o. Staniewicka 5, 03-310 Warszawa
- Warunki przechowywania
- ciag chłodniczy 2-8 *C Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 8°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 300
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.