- Opis
- Jogurt naturalny typu greckiego
- Składniki
- śmietanka pasteryzowana, białka mleka, kultury bakterii kefirowych
- Producent
- Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piaskach ul, Zamojska 26, 21-050 Piaski tel,: (81) 58 210 23
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od + 2 C do + 8 C. Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
121 Kcal
499 kJ
6% -
Tłuszcze
10 g
14,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
7,1 g
35,5% -
Węglowodany
4,2 g
1,6% -
Cukier
2,5 g
2,8% -
Białka
3 g
6% -
Sól
0,1 g
4,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 200
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.