- Opis
- Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
- Dodatkowe informacje
- Cechy: wysoka zawartość Omega-3 Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma Kraj pochodzenia - Polska
- Składniki
- Składniki filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus / obszar połowu: H* - Północno-wschodni Atlantyk FAO 27: Morze Norweskie (II a), Morze Północne (IV a, b, c), Północne i Południowe Morze Celtyckie (VII g, h), Morze Irlandzkie (VII a) K* - Północno-zachodni Atlantyk FAO 21: na zachód od Nowej Szkocji) lub bałtyckiego (Clupea harengus membras / obszar połowu: M* - Morze Bałtyckie FAO27.IIId) (60% ryby przed sterylizacją) olej rzepakowy (38% przed sterylizacją) sól naturalny aromat papryki *H/K/M - w zależności od użytych składników: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym
- Producent
- Łosoś Ustka Paprykarz szczeciński 310 g Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temp. +4 C do +25 C przy wilgotności względnej do 80%. Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
339 Kcal
1402 kJ
17% -
Tłuszcze
31 g
44,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
3,9 g
19,5% -
Węglowodany
0 g
0% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
15 g
30% -
Sól
1,1 g
45,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 170
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.