- Opis
- Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
- Dodatkowe informacje
- Cechy: wysoka zawartość Omega-3 Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma Kraj pochodzenia - Polska
- Składniki
- Składniki ryż farsz z łososia atlantyckiego (24%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich) cebula koncentrat pomidorowy olej rzepakowy białko sojowe kasza manna (zawiera gluten) woda błonnik pszenny sól naturalny aromat papryki regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- Producent
- Łosoś Ustka Paprykarz szczeciński 310 g Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temp. +4 C do +25 C przy wilgotności względnej do 80%. Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
181 Kcal
752 kJ
9% -
Tłuszcze
12 g
17,1% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
1,6 g
8% -
Węglowodany
12 g
4,6% -
Cukier
3,1 g
3,4% -
Białka
5,7 g
11,4% -
Sól
1,4 g
58,3%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 310
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.