- Opis
- Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
- Dodatkowe informacje
- Cechy: wysoka zawartość Omega-3 Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma Kraj pochodzenia - Polska
- Składniki
- Składniki farsz z łososia atlantyckiego (25%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich) cebula woda pietruszka korzeń koncentrat pomidorowy olej rzepakowy kasza manna (zawiera gluten) cukier białko sojowe błonnik pszenny sól przyprawy regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- Producent
- Łosoś Ustka Paprykarz szczeciński 310 g Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temp. +4 C do +25 C przy wilgotności względnej do 80%. Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
189 Kcal
787 kJ
9,4% -
Tłuszcze
13 g
18,6% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
2,1 g
10,5% -
Węglowodany
11 g
4,2% -
Cukier
7,1 g
7,9% -
Białka
6 g
12% -
Sól
0,94 g
39,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 170
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.