- Opis
- Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia. Szprot w sosie pomidorowym 175 g
- Dodatkowe informacje
- Kraj pochodzenia: Polska Cechy: wysoka zawartość Omega-3 doceń polskie Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
- Składniki
- Składniki szprot (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. III d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją) sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar; regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas cytrynowy; przyprawy, naturalny aromat papryki
- Producent
- Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o. Włynkówko 49 B 76-202 Słupsk 2 tel. +48 59 84-72-700 e-mail: lososustka@lososustka.com.pl www.lososustka.com.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temp. +4 C do +25 C przy wilgotności względnej do 80%. Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
131 Kcal
547 kJ
6,6% -
Tłuszcze
7,2 g
10,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
1,9 g
9,5% -
Węglowodany
4,5 g
1,7% -
Cukier
3,6 g
4% -
Białka
12 g
24% -
Sól
1,1 g
45,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 175
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.