- Opis
- Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia. Szprot podwędzany w oleju 170 g
- Dodatkowe informacje
- Cechy: Top Produkt - doceń polskie
- Składniki
- Składniki szprot podwędzany (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27.IIId / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (60% ryby przed sterylizacją) olej rzepakowy (40% przed sterylizacją) sól Tekst dotyczący alergenów Alergeny występujące w zakładzie: ryba, gorczyca, seler, mleko, soja, gluten.
- Producent
- Łosoś Ustka Paprykarz szczeciński 310 g Łosoś Jakość gwarantowana od 1954
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temp. +4 C do +25 C przy wilgotności względnej do 80%. Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
343 Kcal
1419 kJ
17,2% -
Tłuszcze
31 g
44,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
4,3 g
21,5% -
Węglowodany
0 g
0% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
16 g
32% -
Sól
1,2 g
50%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 170
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.