PIĄTNICA MILANDIA OGRÓD SMAKÓW Serek śmietankowy w plastrach z pomidorami papryką i bazylią 150 g
- Opis
- Delikatny, śmietankowy smak serka wzbogaciliśmy pysznymi dodatkami. Włoska nuta bazylii, dojrzałe pomidory i słodka papryka to połączenie, któremu nie można się oprzeć.Nasz śmietankowy serek Milandia wytwarzamy z mleka najwyższej jakości, od najlepszych lokalnych dostawców. Każdy plasterek jest wypełniony kremowym, aksamitnym smakiem mascarpone – naturalnie pysznym, bo bez sztucznych barwników i konserwantów. Serek pasuje nie tylko do kanapek. Można go wykorzystywać w różnych kulinarnych wariantach. Będzie doskonały z warzywami w apetycznych sałatkach, lekkich przekąskach lub eleganckich przystawkach. Wypróbuj go na zimno, a nawet na ciepło – wspaniale się zapieka!
- Składniki
- Składniki : śmietanka, ser twarogowy, żelatyna, pomidory 1,5 %, białka mleka, sól, papryka 0,5 %, bazylia 0,22 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- Producent
- Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy, ul. Forteczna 3, 18-421 Piątnica, www.piatnica.com.pl
- Warunki przechowywania
- Zakres temperatury przechowywania: od 0°C do 6°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
276 Kcal
1143 kJ
13,8% -
Tłuszcze
24 g
34,3% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
16 g
80% -
Węglowodany
5 g
1,9% -
Cukier
5 g
5,6% -
Białka
10 g
20% -
Sól
1 g
41,7%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 150
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.