- Składniki
- Składniki: mąka pełnoziarnista z pszenicy durum W zakładzie produkcyjnym używane są również jaja,
- Instrukcja użycia
- Przygotowanie: Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu, Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia, Gotować na słabym ogniu od czasu do czasu mieszając, Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać, Czas gotowania: 9-11 minut
- Producent
- Makarony Polskie SA ul, Podkarpacka 15a 35-082 Rzeszów
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu, Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
345 Kcal
1457 kJ
17,2% -
Węglowodany
64 g
24,6%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 500
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.