- Składniki
- Składniki jaja przepiórcze 9%; 12 jaj przepiórczych/kg mąki, mąka pszenna makaronowa, woda, przyprawa- kurkuma
- Instrukcja użycia
- Czas gotowania: ok, 3-4 min,
- Producent
- Wytwórnia Makaronu Domowego POL-MAK S,A, Ludwin Kolonia 58 21-075 Ludwin
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu, Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
372 Kcal
1577 kJ
18,6% -
Tłuszcze
2,5 g
3,6% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,9 g
4,5% -
Węglowodany
75 g
28,8% -
Cukier
2,7 g
3% -
Białka
10,9 g
21,8% -
Sól
0,04 g
1,7%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 250
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.